Voice Select: tal van voordelen waaronder kostenbesparing

Voice Select is hetzelfde als CPS-WLR (Carrier Pre Select-Whole Line Rental), een oplossing met een moeilijke naam die door ons heel eenvoudig te installeren is. Bij Voice Select nemen wij alles over van uw huidige telefonie-aanbieder en worden wij uw provider.

Uw gesprekskosten voor telefonie kunnen wij op elk moment van u overnemen, de abonnementskosten nemen wij over direct na de einddatum van uw lopende contract. Van deze administratieve overstap merkt u direct de diverse voordelen waaronder een flinke kostenbesparing.

Geschikt voor alle lijnen en telefooncentrales

Voice Select is te gebruiken voor elke telefoonlijn of telefooncentrale. Er verandert niets aan uw huidige fysieke telefoonstructuur.

Besparing telefoonkosten

U bespaart met Voice Select op uw telefoonkosten dankzij lagere abonnementskosten en  aantrekkelijke gesprekstarieven.

Eén aanspreekpunt

U belandt niet in ellenlange wachtrijen of ingewikkelde keuzemenu’s maar krijgt direct één van de specialisten van Van Hal Voice & Data Solutions aan de lijn.

Eén overzichtelijke maandfactuur

Elke maand ontvangt u één overzichtelijke factuur waarop zowel uw gesprekskosten als uw abonnementskosten worden gespecificeerd. Ook krijgt u een beheertool waarmee u via internet gemakkelijk zelf uw gesprekskosten kunt analyseren en daarmee uw kosten inzichtelijk en beheersbaar houdt.

Wilt u bellen met VoIP dan is Voice Connect een uitstekende oplossing. Heeft u geen telefooncentrale en wilt u deze ook niet, dan adviseren wij u om te kiezen voor Managed Voice.

Technische informatie