Voice Connect: VoIP via uw ‘oude telefooncentrale’

Velen denken pas aan het beperken van de kosten voor zakelijke telefonie wanneer hun telefooncentrale is afgeschreven. Ook als uw telefooncentrale nog (lang) niet is afgeschreven kunt u uw telefoniekosten fors verlagen. Voice Connect is hiervoor de ideale oplossing. Uw huidige telefooncentrale wordt gekoppeld aan het internet en u krijgt dus de beschikking over VoIP. Hierbij behoudt u alle functies die u gewend bent. Voor het overige verandert er niets voor u. U profiteert natuurlijk wel van alle voordelen van VoIP.

Lagere kosten en nummerbehoud

U bespaart op de maandelijkse kosten voor het abonnement van uw netlijnen. De analoge en/of ISDN netlijnen waar u nu gebruik van maakt heeft u niet meer nodig. U houdt uiteraard wel uw eigen telefoon en/of faxnummer. Daarnaast bespaart u aanzienlijk op de gesprekskosten van mobiele en vaste telefonie, ook de tarieven voor het bellen naar het buitenland zijn bijzonder aantrekkelijk.

Gratis onderling bellen

Voice Connect is extra interessant als u meerdere vestigingen heeft. Met Voice Connect koppelen wij de telefonie van al uw vestigingen eenvoudig aan elkaar, ongeacht het aantal vestigingen en de soorten telefooncentrales die zich daar bevinden. Omdat alle vestigingen zich in één telefonienetwerk bevinden, kunnen al uw medewerkers gratis met elkaar bellen.

Geschikt voor alle telefooncentrales

Het maakt niet uit of u een analoge, ISDN- of IP-telefooncentrale heeft. Voice Connect is op alle centrales aan te sluiten. Als u een analoge of ISDN-centrale heeft, plaatsen wij een VoIP adapter waarna wij uw telefooncentrale aansluiten op ons communicatieplatform.

Heeft u geen telefooncentrale of is deze al bijna afgeschreven dan is Managed Voice misschien de ideale oplossing voor u. Wilt u wel besparen op uw telefoniekosten maar bent u (nog) niet toe aan VoIP, bekijk dan de geavanceerde mogelijkheden van Voice Select.

Technische informatie