Vast en mobiel bereikbaar op één telefoonnummer

Steeds meer bedrijven kiezen voor de combinatie van Vaste & Mobiele telefonie. Begrijpelijk want deze integratie lost de probleem op die er zijn bij het gebruik van meerdere toestellen in combinatie met de bereikbaarheid onder meerdere telefoonnummers. Op het gebied van Vast & Mobiel zijn er meerdere mogelijkheden. De voor u ideale oplossing is afhankelijk van uw telefonie omgeving.

Hosted Mobile

Met Hosted Mobile heeft u de beschikking over hosted VoIP (Voice over IP) op uw mobiel. Het voordeel hiervan is dat u wel alle functies van een telefooncentrale kunt gebruiken maar er geen telefooncentrale
hoeft aan te schaffen. Belangrijkste overige voordelen:

  • Onderling gratis bellen: gesprekken van en naar collega’s met Hosted Mobile zijn volledig gratis.
  • Gespreks- en roaming blokkades: u kunt nummers blokkeren op basis van verkeersklasses, groepen en roaming. Bent u in het buitenland, dan kunnen gesprekken automatisch naar uw collega’s worden doorverbonden.
  • Twee mobiele nummers op één simkaart: met Managed Mobile is het standaard mogelijk om twee mobiele nummers te gebruiken op één simkaart. Hierdoor kunt u volstaan met slechts één toestel.
  • Vast nummer op mobiel: met Hosted Mobile Bleu is het mogelijk om een vast telefoonnummer uit te laten komen op uw mobiele telefoon. Andersom kan ook een vast nummer gekozen worden als uitgaand telefoonnummer. Op deze manier bent u altijd vast en mobiel bereikbaar.
  • Voicemail en SMS to e-mail: zo u wilt worden uw SMS-berichten en voicemails doorgestuurd naar uw e-mail.
  • Operator Online: alle functionaliteiten van Hosted Mobile beheert u eenvoudig in Operator Online. Hier kunt u alle instellingen wijzigen en krijgt u een overzichtelijk inzicht in uw verbruik en kosten.
  • Bellen van en naar verkorte kiesnummers: u belt of schakelt eenvoudig door naar uw collega’s door drie cijfers (het extensienummer) in te toetsen.
  • Uitbreidingsbundels: Hosted Mobile kunt u uitbreiden met een SMS Pack of Data Pack.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Welke oplossing het beste voor u is, is o.a. afhankelijk van uw telefooncentrale.

Technische informatie