Uw automatisering in vertrouwde handen

Van Hal Voice & Data Solutions is de aangewezen partner voor uw telefonie maar ook voor uw volledige automatisering. Ons team van ICT-specialisten in Soest en Bunschoten-Spakenburg biedt een compleet dienstenpakket voor zowel MKB-bedrijven als grote bedrijven waaronder multinationals.

Ons ICT dienstenpakket in het kort

• Werkplekautomatisering
Of u nu 2, 10 of 100 werkplekken heeft , wij zorgen ervoor dat de hardware op uw locatie optimaal functioneert en dat uw medewerkers probleemloos gebruik kunnen maken van de beschikbare software.

• Cloud-oplossingen (o.a. Office 365)
Met onze klantvriendelijke oplossingen via internet (Cloud-oplossingen) profiteert u voor een vast maandbedrag van de volgende voordelen:

  • Geen eigen server: u heeft geen kosten voor aanschaf en onderhoud. ‘Uw server’ staat in ons beveiligde datacenter.
  • Nieuwste software: ook heeft u geen kosten voor de aanschaf en update/upgrades van software en kunt altijd werken met de nieuwste softwareversies.
  • Wereldwijd 24/7 toegang: al uw bedrijfsapplicaties zijn overal en altijd online beschikbaar voor u en uw medewerkers.

• Webhosting
U wilt uw website(s) en/of webshop(s) veilig en betaalbaar hosten? Ook hiervoor kunt u terecht bij Van Hal Voice & Data Solutions. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden,

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons complete dienstenpakket op automatiseringsgebied? Neem dan vrijblijvend contact op met onze ICT-specialisten. In begrijpelijk taal vertellen zij u graag hoe zij ook uw bedrijfsefficiency kunnen verhogen.terra_partner